Liefdesbomen

Reserveer je liefdesboom ten laatste op woensdag 1 februari en kom je gratis boompakket afhalen op zaterdag 11 februari aan de liefdeschalet op De Munt tussen 13.30 en 17.30 uur.

Geef je liefde zuurstof én lekker fruit dit jaar!

Op zaterdag 11 februari is het opnieuw zover! Dan delen burgerinitiatief Meer Bomen in Roeselare, in samenwerking met Stad Roeselare, weer liefdesbomen uit in aanloop naar Valentijn.

Dit jaar worden er fruitboompjes bedeeld. Je kan kiezen tussen een laagstam appelboom, een laagstam perenboom of een laagstam pruim. Heb je geen plaats (meer) voor een boom? Kies dan voor het pakket kleinfruit dat bestaat uit één witte en één rode aalbes, een zwarte bes, een framboos en een braam.

Fruit uit je tuin is op vele vlakken een meerwaarde! Ze zorgen niet alleen voor fruit maar lokken ook vogels, geven schaduw, werken mee aan onze strijd tegen de klimaatopwarming, verbeteren de biodiversiteit en maken dat het aangenaam vertoeven is in de tuin.

Bestellen maar!

Je kan jouw boompje of kleinfruit bestellen tot en met woensdag 1 februari op www.meerbomeninroeselare.be

Afhalen op zaterdag 11 februari

Jouw nieuwe fruitboom of kleinfruit haal je af op zaterdag 11 februari aan de liefdeschalet op De Munt tussen 13.30 en 17.30 uur.

De Liefdesbomen zijn een samenwerking van burgerinitiatief Meer Bomen in Roeselare en Stad Roeselare.

Logo MBIR