Klimaatfonds #VANRSL

Het Klimaatfonds #VANRSL is een unieke kans om projecten te ondersteunen die inspelen op duurzaamheid, ontmoeting stimuleren en een sociaal karakter hebben. Met deze subsidie kan je tot €10.000 ondersteuning krijgen voor je project.

Het indienen van projecten is mogelijk van 20 mei tot en met 30 september 2024. Als je indient voor 29 juni, voorziet de Stad nog een feedbackmoment. Dan wordt gekeken of jouw project voldoet aan de criteria en is er nog de mogelijkheid om eventueel bij te sturen.

Voor wie

Alle verenigingen of samenwerkingen tussen verenigingen die actief zijn op het grondgebied van de Stad Roeselare. Onder vereniging wordt verstaan:

  • Een vereniging wordt opgericht bij een overeenkomst tussen twee of meerdere personen, leden genaamd. Zij streeft een belangeloos doel na in het kader van één of meer welbepaalde activiteiten.
  • De vereniging kan ook een feitelijke vereniging zijn. Een feitelijke vereniging is een vereniging zonder rechtspersoonlijkheid, beheerst door de overeenkomst tussen de partijen.

Om aanspraak te kunnen maken op een projectsubsidie mogen de commerciële activiteiten van de vereniging louter een bijkomstig karakter hebben. Verenigingen zoals bovenstaand gedefinieerd mogen partnerschappen sluiten met organisaties die wel een winstoogmerk hebben.

Meer info vind je terug op roeselare.be

Info nodig?

Heb je nog vragen, wil je meer info of wil je je eerste idee al eens aftoetsen? Contacteer ons gerust! We zijn 'r om je te helpen.

Contacteer ons hier.

Word Klimaat Ambassadeur #VANRSL

Jouw bedrijf wil een financiële bijdrage leveren aan het Klimaatfonds #VANRSL via het Ambassadeursreglement?

Hier vind je meer info terug.