Klimaatfonds #VANRSL

Het Klimaatfonds #VANRSL is een unieke kans om projecten te ondersteunen die inspelen op duurzaamheid, ontmoeting stimuleren en een sociaal karakter hebben.

Het indienen van projecten is mogelijk van 1 september tot en met 20 oktober 2023. De officiële aankondiging van de ondersteunde projecten zal plaatsvinden op 23 november tijdens de vierde Klimaatcoalitie #VANRSL.

Voor wie

Alle verenigingen of samenwerkingen tussen verenigingen die actief zijn op het grondgebied van de Stad Roeselare. Onder vereniging wordt verstaan:

  • Een vereniging wordt opgericht bij een overeenkomst tussen twee of meerdere personen, leden genaamd. Zij streeft een belangeloos doel na in het kader van één of meer welbepaalde activiteiten.
  • De vereniging kan ook een feitelijke vereniging zijn. Een feitelijke vereniging is een vereniging zonder rechtspersoonlijkheid, beheerst door de overeenkomst tussen de partijen.

Om aanspraak te kunnen maken op een projectsubsidie mogen de commerciële activiteiten van de vereniging louter een bijkomstig karakter hebben. Verenigingen zoals bovenstaand gedefinieerd mogen partnerschappen sluiten met organisaties die wel een winstoogmerk hebben.

Meer info vind je terug op roeselare.be

Neem deel aan de online infosessie

Wil je graag een project indienen maar weet je niet goed hoe of zit je vast? Neem deel aan onze online infosessie op maandag 2 oktober om 19 u. We geven graag een extra woordje uitleg!

Meld je hier aan!

Word Klimaat Ambassadeur #VANRSL

Jouw bedrijf wil een financiële bijdrage leveren aan het Klimaatfonds #VANRSL via het Ambassadeursreglement?

Hier vind je meer info terug.

Wil je een project indienen maar zit je vast?

Neem deel aan onze online infosessie!