Fiets de Klimaat Klassieker!

Zondag 1 oktober l 8.30 u. – 10 u. l Start aan Grote Markt 

Op zondag 1 oktober kan iedereen tussen 8.30 u. en 10 u. starten aan de fietstocht. Deze is ongeveer 20km lang, maar nagenoeg zonder hoogteverschil.

De Klimaat Klassieker trekt langs tal van Roeselaarse bedrijven, organisaties, projecten ... die bijdragen tot een lagere CO2-uitstoot of zich voorbereiden op de gevolgen van klimaatverandering.

Stuk voor stuk positieve voorbeelden die inspireren en goesting geven.

Fiets met ons mee en laat je op sleeptouw nemen. Ontdek een meeslepend verhaal van geëngageerde Roeselarenaars. Een verhaal dat je misschien nog niet kende. Ervaar tijdens de fietstocht hoe we samen werken aan het Roeselare van morgen!

Praktisch:

  • Starten doen we om 8.30 u. op de Grote Markt met een klein ontbijt. Voor wie dat net te vroeg vindt op een zondagmorgen, kan nog tot 10 u. aansluiten en wat later starten.
  • Bij de start op de Grote Markt krijg je een fietskaart waarop de route te vinden is.
  • Op verschillende locaties krijg je persoonlijke uitleg (voorzien tot 12 u.), op andere locaties lees je de informatie op een bord.
  • Breng zelf jouw fiets mee.
  • Op enkele stops wordt iets voorzien om te drinken en te eten. Dat hoef je dus niet mee te brengen. Ook op het einde van de rit, kan je genieten van iets fris.
  • Om organisatorische redenen vragen we je om in te schrijven. Schrijf je nu in!

Ben je minder mobiel en wil je toch graag de fietstocht doen?

Laat het ons weten via het gratis nummer 1788, dan helpen wij je verder.