Duurzaam renoveren? JAAA MAAR HOE?

Meer dan 90% korting t.e.m. 30 september 2023!

Wonen in een warme, comfortabele woning wordt steeds minder vanzelfsprekend. De energiecrisis van de voorbije maanden bezorgden heel wat mensen kopzorgen. Voor andere vormde het de aanleiding om hun huis (nog meer) te renoveren en in te zetten op zonnepanelen en warmtepompen.

Naast meer comfort en een lagere energiefactuur, heeft renovatie nog tal van voordelen! Zo stijgt ook de waarde van je woning, kan je je woning meteen aanpassen aan jouw behoeftes en moet je niet om de haverklap mensen inschakelen voor kleinere herstellingen.

Duurzamer wonen is iets voor jou.
Maar hoe begin je eraan?

Professioneel renovatieadvies

Een renovatiecoach komt langs en maakt een doorlichting van jouw woning: de renovatiescan. Op basis van dat bezoek wordt er een gedetailleerd en uitgebreid renovatierapport op maat gemaakt. Het rapport toont per onderdeel van je woning de huidige staat en de mogelijke verbeteringen, inclusief de kosten en baten van deze ingrepen. De coach maakt ten slotte een prioritering van de nodige ingrepen. Op die manier weet je goed welke de belangrijkste ingrepen zijn en hoeveel budget je daarvoor moet voorzien.

Kostprijs?

De renovatiescan met bijhorend rapport kost slechts 50 euro. Teken zeker in voor deze unieke kans, want de marktwaarde is maar liefst 600 euro! Met dit tijdelijk aanbod heb je dus 92% korting!

Praktische info

 • Binnen de maand na jouw aanvraag, neemt een renovatiecoach contact met je op om een afspraak te maken voor het huisbezoek.
 • Zo’n bezoek duurt ongeveer 1 uur, afhankelijk van de grootte van je woning.
 • Het bezoek kan je indien gewenst reeds voorbereiden door gegevens te verzamelen:
  • De jaarafrekening van je verbruik gas en/of elektriciteit
  • Je verbruiksgegevens op te vragen via het dataplatform van Fluvius (Mijn Fluvius)
  • Eventuele oude rapporten, zoals EPC, elektriciteitsattest, …
 • Binnen de twee weken na het huisbezoek, ontvang je het renovatierapport geprint of digitaal.

Het aanvragen van renovatieadvies kan tot en met zaterdag 30 september 2023. Profiteer van deze tijdelijke kans.

Vraag nu jouw renovatieadvies aan!

Renovatiebegeleiding

Wil je na het ontvangen van het renovatierapport starten met (enkele) renovatiewerken? Dan kan je binnen dit traject gratis inbegrepen renovatiebegeleiding krijgen. Een volledig traject met renovatiescan en renovatiebegeleiding kost je anders makkelijk 1000 euro.

Tijdens deze renovatiebegeleiding geeft jouw renovatiecoach je nog meer inzicht in je renovatierapport. Je wordt onder andere begeleid bij het aanvragen van offertes, bij de definitieve bestellingen voor de renovatie en er gebeurt een kwaliteitscontrole na afronding van de ingrepen. Kortom, jouw renovatiecoach houdt een oogje in het zeil, blijft jouw aanspreekpunt en blijft je ondersteunen bij de uitvoering van de werken.Een nuttige aanrader

Ook benieuwd naar Liselot haar ervaring? Bekijk dit filmpje!

Meer info

Neem contact op met dienst Wonen:

 • bel gratis 051 26 22 60
  van 8.30 u. - 12. u.
  en 13.30 u. - 17. u.
 • e-mail naar
  wonen@roeselare.be

Vraag je renovatieadvies aan!

AAAZO!