Repair Connects

Repair Connects

Repair Connects is een online platform dat mensen met defecte producten in contact brengt met vrijwillige herstellers in de buurt.

Want iedereen heeft recht op producten die lang meegaan en te repareren zijn. Dat is vandaag echter allesbehalve evident. Onze spullen gaan steeds minder lang mee. En als ze stuk gaan, zijn ze ook nog eens moeilijk te herstellen: onderdelen zitten vastgelijmd, wisselstukken ontbreken en herstellers zijn moeilijk te vinden. Dit terwijl herstellen niet alleen goed is voor jouw portemonnee, het is bovendien ook goed voor het milieu. Het vermindert het materialen- en energieverbruik voor de productie van nieuwe toestellen waardoor het ook de CO2-uitstoot vermindert. Tegelijk vermindert herstellen ook de afvalberg.

Ben jij op zoek naar een hersteller in de buurt?

Omwille van de coronamaatregelen worden er momenteel geen Repair Cafés georganiseerd.
Maar niet getreurd: heel wat vrijwillige herstellers staan nog steeds klaar met advies en hulp bij je herstelling. Heb je thuis een toestel staan dat niet meer werkt of waar iets mis mee is?

Meld je toestel aan op Repair Connects en laat een expert uit je buurt er naar kijken!

Ben jij een handige Harry en zin om spullen te herstellen van mensen in jouw buurt?

Wil jij je graag inzetten om anderen te helpen bij de herstelling van hun toestel? Meld je snel aan als vrijwillige hersteller!

Digitale repair café
Digitale repair café
Digitale repair café

Logo Sharepair

Handige harry's gezocht!

Meld je hier aan als vrijwilliger